The Afterparty

THE AFTERPARTY TIJDENS 50 JAAR PAARD | 3 T/M 6 OKTOBER 2022

Alle feesten die je ooit hebt bezocht, in één crazy trip.

Zweet gutst langs onze hoofden, de bas dreunt in onze buiken, bier klotst over randen van plastic bekers op onze blote schouders. We springen, gillen. We zweven, botsen, verdwijnen..

The Afterparty is een ode aan het nachtleven. Aan jezelf verliezen en terugvinden in de roes van de nacht. In The afterparty bezoek je een club, zonder de menigte. Op een unieke manier beleef hoogte en dieptepunten van een nacht feesten, als in een droom. Alleen, met een soundscape op je koptelefoon, word je door de club geleid; van de rij, langs de garderobe tot aan de donkerste hoekjes. Onderweg ontmoet je iconische feestgangers.

The Afterparty

‘Ik stond helemaal stijf van de adrenaline. Ik vond het spannend, stond te blozen en te dansen. Een avond die ik iedereen kan aanbevelen. Één grote trip’.

Van 3 t/m 6 oktober speelt The Afterparty in Paard Den Haag ter ere van haar 50 jarig bestaan.

The Afterparty is te boeken voor clubs. Meer info: nina@girlsinwoods.nl

CREDITS

Cast
Kharim Amir, Jeroen Bik, LarryKoek D.J.’s, Sjoerd Eltink, Jessie Holtkamp, Maxime Jacquard, Chiara Jongepier, Patsy Kroonenberg, Nina Kunst, Bojan Milinkovic, Fransje Noorman, Charlie Panneman en Lilo van Rijthoven.

Crew
Concept/regie: Marjet Moorman & Nina Sondagh

Tekst: Marjet Moorman
Lichtontwerp: Vasilis Apostolatos
Stem: Scott Beekhuizen, Sjoerd Eltink, David Geysen, Peter Hendrikx, Jessie Holtkamp, Roland Haufe, Nina Kunst, Jose Schuringa, Santino Slootweg, Cat Smits & Charlie Panneman.
Soundscape: Bob Kommer Studio’s
Zakelijke leiding: Peter Hendrikx